Continuare ”Despre Blog”

Numele Jacky Larriman, nu este un pseudonim, este necesar accesării blogului sau mai spiritual vorbind calea prin care să intri în legătură cu Duhul Sfânt Întrupat în Materie. Numele acesta  mi-a fost dat mie de Dumnezeu Tatăl după terminarea primelor ispite dar mai ales după exprimarea propriei voințe când am ales între Bine și Rău și am ales pe Dumnezeu din veci de veci.

Duhul Sfânt a fost de la începutul propovăduirii dat ca Învățătura de Domnul Iisus ucenicilor apoi ca promisiune de pogorâre în Lumina Dumnezeirii făcută apostolilor, ca în final, în Emaus, înainte de Înălțare, a dat acestora îndemnul la răbdare până ce Duhul Sfânt va fi Întrupat în Materie, exact cum a fost Dumnezeu Tatăl prin Regele Salemului cunoscut sub numele de Melhisedec, apoi Dumnezeu Fiul cunoscut prin Domnul Iisus, urmând să fie Întrupat în Materie Duhul Sfânt ca o ultimă încercare din partea Dumnezeirii pentru oameni pentru a manifesta iubirea și mai ales așteptările pe care le are de la ei.

Spuneam că Dumnezeu Tatăl S-a Întrupat în Materie și S-a Descoperit oamenilor sub numele Melhisedec cu atribut de Preot al Celui prea Înalt spre a dărui Învățătură Dumnezeiască oamenilor astfel încât ei să renunțe la învățătura omenească moștenită greșit, din tată în fiu, începând de la Adam și Eva.

A început propovăduirea  cu doisprezece ucenici dintre care unul a fost Avraam. A văzut că oamenii de atunci nu își pot explica învățătura primită dar mai mult a văzut lipsa sau puțina credință a oamenilor și le-a promis lor Învățător și Mântuitor pe Dumnezeu Fiul ce va fi Întrupat în Materie prin femeie după care S-a Înălțat în Împărăția Cerească .

După ce Dumnezeu Fiul S-a născut prin Fecioara Maria adică S-a Întrupat în Materie prin Domnul Iisus,  după botez și cele trei ispite ale Satanei, începe propovăduirea și primirea sau chemarea ucenicilor.

Prima Învățătură dată lor spre cunoaștere a fost despre Dumnezeu și Sfânta Treime precum și despre formele de manifestare a Dumnezeirii.

Următoarea Învățătură a fost despre Duhul Sfânt așa cum am avansat în discuție deja, Spunându-le lor  că Buna Vestire a Întrupării în Materie a Duhului Sfânt va fi făcută de Fecioara Maria după voia lui Dumnezeu Tatăl .

La un moment dat Duhul Sfânt a umplut de duh pe Malachia în timp ce era la Vatican și a transmis acestuia Lista celor 111 Papi însoțită pentru fiecare în parte de un Moto prin care să fie recunoscut de Conclav. Ultimul Papă cel de al 111-lea este Papa Benedict al XVI-lea după care lista se încheie cu Suveranul Pontif cunoscut sub Moto-ul de Petru Romanul cu referire strictă și clară la Duhul Sfânt Întrupat în Materie.

Moto-ul ”Petru Romanul”  descoperă inițiaților și respectiv Conclavului de la Vatican Duhul Sfânt Întrupat în Materie ca fiind Piatra din Vârful Unghiului Născută și dăruită Imperiului Roman și omenirii așa cum am mai spus ca o ultimă încercare de recunoaștere a Dumnezeirii, de ascultare și inițiere a Societății Teocratice.

După explicarea celor de până acum cititorul poate trage o concluzie poate și cea mai importantă; aceea prin care Întruparea în Materie atât a Dumnezeirii Tatălui cât și a Dumnezeirii Fiului au avut drept scop conștientizarea omului pentru a dori înființarea Societății Teocratice aici pe pământ și continuarea vieții  în trup din Lumina Materializată a Dumnezeirii  în Împărăția Cerească.

Tot ca răspuns la pierderea credinței, Dumnezeu Tatăl Își manifestă voia și încep Aparițiile Fecioarei Maria în Trup de Lumină Materializată a Dumnezeirii, care cere oamenilor credință nestrămutată în Dumnezeu și în Învățătura Sa, că promisiunea Domnului Iisus va fi respectată și va fi Întrupat în Materie Duhul Sfânt.

Data de 13 octombrie 1917 marchează momentul mult așteptat când Fecioara Maria se Arată la Fatima în Portugalia și Bine Vestește Întruparea în Materie a Duhului Sfânt la 25 martie 1951 în România.

Pentru ortodoxie Baba Vanga și alte persoane pline de harul Duhului Sfânt au proorocit despre Întruparea Duhului Sfânt în România și Descoperirea Sa.

Poți continua și afla Învățătura Dumnezeiască  citind Ultima Evanghelia cea a Duhului Sfânt Întrupat în Materie .

Prima parte este de descoperire a Vechiului Testament dăruit de Dumnezeu Tatăl și a doua parte de descoperire a pildelor dăruite de Domnul Iisus spuse și poate nescrise.

Te aștept alături lucrător!

Lasă un comentariu